Saturday, January 3, 2015

2015: Pohjoistuuli puhaltaa



Tasan kuukauden kuluttua Ragnarøk laskee raskaat saappaansa Japanin kamaralle.
Jätämme Suomen 2.2. ja saavumme nousevan auringon maahan 3.2.2015.
Kaukoidässä meitä odottaa kahdet kansainväliset veistokilpailut, sekä moninaiset edustustehtävät.
Tammikuun aikana ehdit vielä toivottaa meille onnea, kun veistelemme kotikentillämme Vihdissä. 



Ohjelmaa vuodelle 2015:


Alpentreffen 2015
Vihti Ski Center 31.1. 

Alppitreffeille on tulossa meidän lisäksi ainakin Jukka-Poika & Anna Abreau! Lisäksi luvassa on ratakoululaisten esitys, moottoriurheilua lumella, Audi rinneajonäytös ja ilotulitus.

http://www.vihtiski.fi/


Sapporo Snow festival 2015
International Snow Sculpting Competition 4-8.2.

Sapporo Snow festival on jo legendaarisen maineen saanut lumenveistotapahtuma, joka järjestetään jo 66:n kerran aivan Sapporon ydinkeskustassa. Tässä massiivisessa tapahtumassa vierailee pari miljoonaa silmäparia viikon sisään.

Sapporon kansainvälinen lumenveistokilpailu on järjestyksessä 44. ja vastassamme on 11. huippujoukkuetta maailman eri kolkista. Suomen joukkue on osallistunut koitokseen kymmeniä kertoja, yltäen parhaimmillaan aivan kirkkaimman kärjen tuntumaan.


Nayoro Japan Cup 2015
International Snow Sculpting Competition 10-13.2.

Nayoron kansainvälinen lumenveistokilpailu järjestetään jo viidennentoista kerran keskellä Hokkaidon lumierämaata. Kilpailu ei yllä kokonsa puolesta Sapporon tasolle, mutta on varsin arvostettu Japanissa, sekä nauttii kansainvälistä suosiota etenkin veistäjien keskuudessa.

Nayoron lumenveistokilpailun säännöt eivät rajoita veistäjiä tai yleisöä niin kovalla kädellä kuin Sapporossa; yleisö saa liikkua veistosten välissä vapaasti ja kilpailun päätyttyä kaikki veistokset valaistaan kauniisti.

http://www.nayoro-kankou.com/snowfes.html

No comments:

Post a Comment